Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Baschet

Echipa de baschet-baieti a liceului nostru este campioana judeteana in urma turneului desfasurat la sala de sport a Grupului Scolar Energetic din Ploiesti. Ii felicitam atat pe jucatori cat si pe profesorii antrenori si le uram succes la etapa pe zona care se va desfasura la Slobozia.
25.03.2008

Ziua mondiala a apei

Vineri, 21 martie 2008, orele 12.00 va avea loc in holul liceului vernisarea unei expozitii realizata cu lucrari ale elevilor din ciclul gimnazial. Tematica lucrarilor este inspirata din preocuparile elevilor pentru pastrarea unui mediu curat.
19.03.2008

Prezentare facultăți si departamente UPG

Joi, 21.09.2008, ora 10,00 conf. univ. M. Suditu va prezenta facultățile din cadrul Universității de Petrol si Gaze (UPG) Ploiești. Sunt invitați elevii claselor a XII-a.
17.02.2008

Ziua Liceului Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" Ploiești

Joi, 24 ianuarie, colectivul școlii sărbătorește Ziua Liceului. Vor fi organizate manifestări cultural-artistice și sportive. La statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, va fi organizată o festivitate în cinstea Zilei Unirii.
24.01.2008

Sarbatori fericite !

Fie ca luminatul praznic al Nasterii Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa ne aduca in casa si in viata bucurii, impliniri, sanatate, tot ce este mai bine pentru noi, familiile noastre, prietenii, cunoscutii, dar si dusmanii nostri. Pruncul Sfant ce se naste in pestera din Betleem este exemplul suprem al iubirii, iar noi suntem datori ca macar in aceste zile de negraita sarbatoare sa fim mai buni, mai blanzi, mai smeriti. Dumnezeu sa ne ajute tuturor sa fim BUNI CRESTINI, oameni adevarati, gata oricand sa fim alaturi celor aflati in suferinta. Anul Nou sa fie inceputul unei vieti duse in dragoste si toleranta, si sa-L rugam pe AtotPuternicul Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii pe calea infaptuirii binelui, pentru a ajunge la mantuire.

LA MULTI ANI tuturor !

27.12.2007

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare