Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Impodobirea Pomului de Craciun

Marți, 16 decembrie 2008, cei mai mici elevi ai școlii, însoțiți de părinți, bunici și  profesori, au participat la pregătirea bradului de Crăciun. Bradul a fost împodobit cu ghirlande, globulețe și beteală în vederea Serbării de Crăciun. In foto: o parte dintre participanți.

 

17.12.2008

O lume a traditiilor

Sambata ,1 noiembrie 2008 ,s-a desfasurat la Buzau concursul “Cultura , traditiile si obiceiurile sunt expresia identitatii nationale” la care a participat eleva Mihai Elena Madalina  cu lucrarea “O lume  a traditiilor”, coordonata de doamna profesoara Rosioara Nela, in  cadrul sesiunii de comunicari stiintifice . Concursul   s-a desfasurat  la Sala de Festivitati a Liceului Sportiv din Buzau . Pentru calitatea continutului si prezentarii au obtinut Premiul I si Premiul de excelenta.

 

30.11.2008

N-ati aflat inca?

Sambata 15 noiembrie 2008, orele 1630, la Sala polivalenta a restaurantului"Central" din Ploiesti se va desfasura ...........

BALUL BOBOCILOR  editia 2008

la care vor participa elevii claselor a IX-a. Se vor organiza concursuri care mai de care,  urmate de mult dans si distractie!

14.11.2008

Conferinta Nationala de Invatamant Virtual

Elevii Bătrînca Bogdan și Manea Ștefan Victor alături de doamna profesoară Săvuță Irina au reprezentat Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” Ploiești la Conferința Naționala De Învățământ Virtual (CNIV), un concurs în cadrul căruia au prezentat lucrarea “Cabinet Virtual de Artă”.

Aceasta a fost expusă în cadrul expoziției “Software Educațional 2008” și publicată în “Volumul CNIV 2008   (secțiunile A-E)”. În urma concursului și a voturilor, lucrarea a primit Premiul de Excelență din partea INTEL.

Concursul s-a desfășurat în Campusul Nou al Universității Ovidius Constanța.

Detalii pe http://www.cniv.ro/2008/ .

04.11.2008

Atelier de fotografie

  Pentru toti elevii pasionati de fotografie s-a publicat un anunt care permite inscrierea la cursuri de fotografie pentru perfectionarea in domeniu.

   Cursurile se vor desfasura in fiecare zi de joi intre orele 18.30-20.30 in perioada 23 octombrie 2008-8 mai 2009 la Muzeul de Istorie si Arheologie Ploiesti. De asemeni cursantii vor avea ocazia sa-si expuna cele mai bune fotografii in cadrul unei expozitii foto.

   Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.escamonde.ro/art/cursuri.html .

03.11.2008

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare