Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Serbarea de Craciun 2009

         Vineri, 11 decembrie 2009s-a desfasurat in holul mare al colegiului traditionala serbare a Craciunului. Elevii din clasele de gimnaziu si liceu au sustinut un program artistic in care au prezentat colinde, mici piese de teatru, cantece, dansuri. Au participat elevi, parinti, fosti si actuali profesori ai colegiului. Tuturor celor care au pregatit programul,  dar si celor care doar l-au vizionat le uram "SARBATORI FERICITE" si "LA MULTI ANI"

 

11.12.2009

Suntem buni.....

Ana Maria Vasilescu elevǎ în clasa a -V-a B la Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza" Ploiești, componentǎ a lotului de atletism a  C.S.S.Ploiești, a obtinut locul al III-lea -  atletism 50m,  în cadrul concursului național "CUPA DE IARNA", desfǎșurat la  București în data de 28 noiembrie 2009. Menționǎm cǎ Ana Maria este pregǎtitǎ de cǎtre prof. Maria Andrei. 

 

 

03.12.2009

Balul Bobocilor 2009

Vineri, 06 noiembrie 2009, incepand cu orele 1730, la Sala polivalenta a restaurantului "Central" din Ploiesti s-a desfasurat  BALUL BOBOCILOR  editia 2009, la care au participat elevii claselor a IX-a. Alaturi de ei au fost dirigintii si profesorii claselor care au urmarit cu incantare concursurile organizate, urmate  apoi de mult dans si distractie!

09.11.2009

Stop violentei in sport!

Astazi, 4 noiembrie 2009, s-a desfasurat in Sala multimedia a colegiului, activitatea comuna organizata cu reprezentantii Gruparii mobile de jandarmi Ploiesti intitulata sugestiv "Stop violentei in sport!". Elevii claselor a XII-a au purtat un dialog util cu ofiterii prezenti la manifestare si au raspuns unui chestionar legat de modul de manifestare in calitate de suporteri pe arenele sportive.

04.11.2009

Semne bune anul are.......

        Abia a debutat anul școlar  și premiile încep sa curgǎ! La Concursul Național de Poezie "Iulia Hașdeu", desfǎșurat în luna octombrie a acestui an, eleva GEORGIANA CONSTANTIN din clasa a XII-a F a obținut premiul al II-lea, iar DATCU ELENA din clasa a XII-a E și-a adjudecat premiul al III-lea. Felicitǎri și succesul sǎ le urmǎreascǎ în continuare!

 

 

 

14.10.2009

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare