Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

LET`DO IT, ROMANIA!

            Mare desfășurare de forțe !

Sâmbătă, 25 septembrie 2011, 145 de elevi ai Colegiului Național „ Al.I. Cuza” , însoțiți de 6 cadre didactice ( Victoria Matcaboji, Gherasim Luminița, Matei Ozana, Asanache Raluca, Stanciu Claudia și Ene Corneliu) au participat la acțiunea de ecologizare „ Let ` do it, Romania”.

Sincere felicitări curajoșilor prieteni ai naturii!

In același timp adresăm, tuturor celor care beneficiază de natură, invitația de a dovedi respect față de aceasta, încât și urmașii noștri să poată beneficia de un mediu curat!

Mai multe imagini la www.liccuza.ro/Despre noi/Galerie/LET`DO IT, ROMANIA!

30.09.2011

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2011-2012

            Festivitatea de deschidere a anului școlar 2011-2012, va avea loc luni 12 septembrie 2011, începând cu ora 930, pe terenul de sport al școlii. După festivitate, fiecare diriginte va comunica elevilor orarul clasei  și va distribui manualele școlare.

TUTUROR ELEVILOR COLEGIULUI LE URĂM MULT SUCCES ȊN NOUL AN ȘCOLAR!

 

 

 

08.09.2011

1 Martie

 

 

 

UN MĂRȚIȘOR..............

                                            PENTRU SUFLET

 

 

 

             Nu trebuie să privim în calendar ca să știm că vine primăvara.

            Primăvara este anotimpul care ne împinge către regenerare și acumulare de noi energii, un joc de scântei albe, asemenea ghiocelului care se naște din zăpadă.

          Primăvara nu vine doar pe dealuri și pe câmpii, ci și în sufletul nostru atât de dornic spre fericire.

          Roșu și alb – culorile Mărțișorului – au simbolizat speranța, iubirea, încrederea, roșul vieții și albul gândului curat.

          Avem multe de învățat de la primăvara: cum se naște, cum se înnoiește, cum speră, mereu la mai mult, dar,…….. înainte  de toate, să învățăm să fim purtători de lumină, să ne deschidem sufletul pentru soare, să-l lăsăm să ne spele de răutate și să ne încarce de dragoste, să ne încălzească adâncul cel înghețat al inimii și poate ............................SĂ IUBIM!

28.02.2011

Sesiune de comunicări la fizică

      

            Vineri , 17 decembrie 2010, la Colegiul Național  “AL. I. CUZA” a avut loc sesiunea de comunicări științifice a elevilor.

          Sub genericul “ Din tainele și frumusețile fizicii”, un număr însemnat de elevi de la clasele de liceu au încântat auditoriul prin conținutul tiintific, originalitatea prezentării și tematica lucrărilor prezentate.

          Activitatea a reprezentat o excelentă ocazie pentru ca elevii să-și cunoască propria valoare, să gândească independent, să comunice eficient cu ceilalți și să încerce să se autodepășească.

          Întreaga activitate a fost organizată la standarde instrucționale și morale înalte.


 

 Pentru mai multe imagini vizitați www.liccuza.ro/Despre noi/Galerie/.

 

 

 

 


17.12.2010

A venit Moșul...........Nicolae!

        Luni, 6 Decembrie s-a desfășurat în holul mare al colegiului serbarea dedicată primei sărbători din acest  început de iarnă - Sfântul Nicolae. Evenimentul, la care au participat elevi de gimnaziu și liceu, profesori și părinți, a fost organizat de elevii clasei a V-a B sub îndrumarea profesoarelor Oana Chelaru și Mirela Costache. Mai multe imagini pe www.liccuza.ro/Despre noi/Galerie/.

 

 

 

 

06.12.2010

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare