Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

BALUL BOBOCILOR 2012!

BALUL BOBOCILOR 2012!

Lume, lume!!!! Ȋncă nu ați aflat? Vineri, 16 noiembrie a fost sărbătoare mare! S-a desfășurat “Baaaalul.......Bobociloooor” ediția 2012. Dans, antren, distracție mare, toate culminȃnd, după probe de tot felul, cu alegerea celei mai frumoase fete și a celui mai arătos boboc.

                                                                                                                                                                       Obreajan Dorian

 

17.11.2012

Consiliul elevilor

       În urma voturilor exprimate de elevii liceului nostru, următoarele funcții din Consiliul Elevilor au fost ocupate de :

  •  Președinte: Avram Alexandru 
  •  Vice Președinți : Alexe Răzvan , Anca Alexe , Ionescu Mihai, Stafie Laura

       La ședința Consiliului Elevilor din data de  7 Noiembrie 2012 s-au ales directorii departamentelor din consiliu :

  •  Director Departament Concursuri școlare și extrașcolare: Toader Silvana (clasa X D) 
  •  Director Departament cultură , educație , programe școlare : Vlad Saulea (clasa X B)
  •  Director Departament Sport și Programe de Tineret : Stanciu Octavian (clasa IX D) 
  •  Director Departament Proiecte naționale / internaționale: Obreajan Dorian( XI E)
  •  Avocatul elevului: Bucur Anca (clasa X G) 

      Așteptăm propunerile voastre pe pagina de facebook a liceului : Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Oficial

 

10.11.2012

„SPUNE STOP VIOLENȚEI!”

ASOCIAȚIA TINERILOR DIN LICEUL NICHITA STĂNESCU „ATEENS” organizează în perioada 01 – 20.11.2012 Concursul Județean de afișe de sensibilizare „SPUNE STOP VIOLENȚEI!”, având ca temă violența domestică. La concurs sunt invitați să se înscrie liceeni cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani. Se vor acorda trei premii (premiul I, premiul II și pemiul III) și o mențiune constând în aparate foto, rama foto și memory stick. Lucrările, însoțite de fișa de înscriere, vor fi trimise pe adresa contact@asociatia-ateens.ro. Concursul se desfășoară în cadrul proiectului „Sunt liber să aleg!” – campanie de prevenire a violenței domestice în rândul tinerilor din județul Prahova și este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova. Partenerii proiectului sunt Inspectoratul Școlar Județean Prahova, Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Prahova, Centrul Județean de Resusre și Asistență Educațională Prahova, Asociația „Compassion&Care”.

Mai multe detalii pe pagina www.asociatia-ateens.ro.

 

31.10.2012

GOOD FOOD GOOD MOOD

În intervalul 24 – 28 octombrie 2012 s-au desfășurat activitățile Proiectului multilateral Comenius “GOOD FOOD GOOD MOOD”, România fiind reprezentată de Colegiul Național “Al. I. Cuza” Ploiești, ca unitate organizatoare.                                      

La festivitatea de deschidere, alături de delegațiile țărilor participante la proiect (Anglia, Elveția, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Scoția, Suedia), au    participat reprezentanți ai Prefecturii Prahova, Consiliului Județean Prahova, Primăriei Ploiești, Inspectoratului Școlar Prahova, parlamentari, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, profesori și elevi ai școlii.Mai multe detalii pe www.liccuza.ro/gfgm/

.

 

29.10.2012

Get Together Project

    În perioada 21-27 Octombrie , Rezekne, Letonia a fost locul de desfășurare al proiectului internațional “Get Together,  proiect în care a fost implicată și România prin echipa colegiului nostru (Obreajan Dorian, Dragomir Mihuț, Mehedințu Lavinia și Negoița Gabriela), coordonată de doamna profesoară  Vlăsceanu Andreea. Principală temă a proiectului a fost Consiliul Elevilor, dar s-au abordat și probleme legate de drepturile și îndatoriile elevilor din țările participante ( Polonia, Turcia, Letonia și România) .

     Participanții și-au promovat țările și culturile, așa cum au știut mai bine, prin prezentări, costume tradiționale, preparate culinare, muzică și jocuri tradiționale. Elevii au avut ocazia de a comunica în limba engleză și de a afla mai multe lucruri despre țările implicate în proiect. Îmbinând jocurile cu activitățile de echipă, organizatorii au dorit ca elevii să învețe prin activități practice ceea ce înseamnă egalitatea de șanse, lucrul în echipă și să spargă barierele și stereotipurile existente în societate.

28.10.2012

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare