Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Mesaj de la ISJ Prahova

 Documentele  oficiale primite de la ISJ Prahova pot fi consultate  aici și 2

01.04.2020

Structura anului scolar nu se modifica

 Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

  • Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect.

Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19. 

Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.

01.04.2020

Mesajul directorului adresat elevilor pentru Scoala Altfel

                                                                                 DRAGI ELEVI, 

   Sper ca mesajul meu să vă găsească sănătoși.

   În perioada 30 martie - 3 aprilie 2020 avem săptămâna ,,Școala Altfel".

   O vom desfășura online. Împreună cu diriginții și profesorii voștri veți realiza activități relaxante astfel încât la finalul săptămânii să fiți mai bogați, să avem produse care să ne reprezinte și să fim bucuroși că le-am realizat împreună în momente mai speciale din viața noastră școlară. Urmează vacanța de primăvară în perioada 4 apr.- 21 apr. 2020.

     Într-un format optimist ar trebui să reluăm cursurile școlare pe 22 aprilie 2020.

     În prezent la MEC se analizează modalitatea de finalizare a anului școlar. Cred că se va găsi cea mai bună variantă pentru toți cei implicați în educație și în special pentru voi. Sigur vă voi transmite hotărârea luată.

       Vă felicit pentru  implicarea voastră alături de profesori din perioada anterioară. Pentru etapa următoare vă îndemn la răbdare și calm. Astfel vom trece mai ușor și cu bine această perioadă din viața noastră. Să fim optimiști că vom relua viața noastră de acolo de unde a rămas. Stați în casă și aveți grijă de sănătatea voastră.

Cu optimism și încredere vă urez multă sănătate.

    Comunicarea cu școala o veți face prin mail-ul școlii :liccuza@gmail.com sau la telefonul secretariatului 0344802070 între orele ( 8-12) zilnic.

 

DIRECTOR :

 

PROF. RODICA POPESCU

30.03.2020

Modele simulare Evaluare Nationala 2020

 Ministerul Educației și Cercetării a publicat azi câteva modele pentru Evaluarea Națională 2020.

Fisierele pot fi descarcate de aici pentru Limba română și Matematică.

30.03.2020

Modele simulare Bacalaureat 2020

30.03.2020

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare