Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Echipa de baschet a facut ravagii...

Echipa de baschet baieti a liceului s-a calificat pentru etapa nationala dupa castigarea fazei de zona desfasurata in perioada 11-13 aprilie 2008 la Slobozia. Le adresam felicitari si urarea de succes la faza nationala! Iata lista invingatorilor (in ordine alfabetica) :

ARARAU R. MARIAN ALEXANDRU 12D,
DUMITRESCU S. VLAD FLORIN 11C,
GHINEA T. CRISTIAN 12C,
GROZE N. ALEXANDRU EUGEN 12B,
HAMUNGA H. TIBERIU 12C,
PISĂU L. DRAGOȘ CRISTIAN 12B,
STĂNESCU VADIM DIMITRIE 11C,
TOMA D. TIBERIU MIHAI 11A,
VULPE BIASUTTI VLADIMIR 11C.
Prof. antrenor: FLORENTINA PANDELI.
Diploma Basket Locul I
Echipa de Basket a Liceului Cuza
Echipa de Basket a Liceului Cuza
14.04.2008

Intalnire

Miercuri, 16 aprilie 2008, orele 10,00 va avea loc in Sala multimedia intalnirea elevilor interesati din clasele a XII-a, cu reprezentantii Catedrei de automatica-informatica a Universitatii UPG Ploiesti. Participa prof. dr. Liviu Dumitrascu, prorector.
14.04.2008

Sarbatorire

In sala multimedia s-a desfasurat intalnirea elevilor din liceu cu reprezentantii Asociatiei romanilor din Basarabia, Bucovina si Tinutul Hertei. Actorul Vasile Butnaru a prezentat poezia poetului Nicolae Dabija "Basarabia martira", iar compozitoarea Daria Radu a prezentat in prima auditie cantecul "Oda patriei". Manifestarea a fost organizata cu sprijinul Asociatiei "Cultul eroilor"-filiala Prahova, cu ocazia implinirii a 90 de ani de la unirea din 1918 a Moldovei cu Romania.
27.03.2008

Baschet

Echipa de baschet-baieti a liceului nostru este campioana judeteana in urma turneului desfasurat la sala de sport a Grupului Scolar Energetic din Ploiesti. Ii felicitam atat pe jucatori cat si pe profesorii antrenori si le uram succes la etapa pe zona care se va desfasura la Slobozia.
25.03.2008

Ziua mondiala a apei

Vineri, 21 martie 2008, orele 12.00 va avea loc in holul liceului vernisarea unei expozitii realizata cu lucrari ale elevilor din ciclul gimnazial. Tematica lucrarilor este inspirata din preocuparile elevilor pentru pastrarea unui mediu curat.
19.03.2008

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare