Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Conferinta Nationala de Invatamant Virtual

Elevii Bătrînca Bogdan și Manea Ștefan Victor alături de doamna profesoară Săvuță Irina au reprezentat Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” Ploiești la Conferința Naționala De Învățământ Virtual (CNIV), un concurs în cadrul căruia au prezentat lucrarea “Cabinet Virtual de Artă”.

Aceasta a fost expusă în cadrul expoziției “Software Educațional 2008” și publicată în “Volumul CNIV 2008   (secțiunile A-E)”. În urma concursului și a voturilor, lucrarea a primit Premiul de Excelență din partea INTEL.

Concursul s-a desfășurat în Campusul Nou al Universității Ovidius Constanța.

Detalii pe http://www.cniv.ro/2008/ .

04.11.2008

Atelier de fotografie

  Pentru toti elevii pasionati de fotografie s-a publicat un anunt care permite inscrierea la cursuri de fotografie pentru perfectionarea in domeniu.

   Cursurile se vor desfasura in fiecare zi de joi intre orele 18.30-20.30 in perioada 23 octombrie 2008-8 mai 2009 la Muzeul de Istorie si Arheologie Ploiesti. De asemeni cursantii vor avea ocazia sa-si expuna cele mai bune fotografii in cadrul unei expozitii foto.

   Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.escamonde.ro/art/cursuri.html .

03.11.2008

Siteul liceului - varianta finala

Siteul liceului a fost schimbat în întregime, astăzi fiind 100% funcțional. Conținutul acestuia va fi actualizat mult mai des datorită îmbunătățirii administrării - sunt așteptați și voluntari care să se ocupe de actualizarea anumitor secțiuni ale siteului.

De asemenea este disponibil și mesajul doamnei directoare. Click AICI.

Vă urăm navigare plăcută !

12.09.2008

Atentie! Incepe scoala..

Luni, 15 septembrie 2008 la ora 930,  are loc festivitatea de deschidere a cursurilor pentru anul scolar 2008-2009. La aceasta pot participa alaturi de elevii liceului, fosti absolventi, parinti, etc.

10.09.2008

Listele cu elevii fiecarei clase

Listele cu elevii fiecarei clase au fost actualizate, inclusiv cele pentru clasele a V-a, respectiv a IX-a. Acestea se afla aici !

04.09.2008

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare