Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Olimpiada de matematică - faza locală

Vineri, începând cu ora 9, se va desfașura olimpiada de matematică, faza locală, pentru clasele V-XII.
27.01.2007

Ziua Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești

Miercuri, colectivul școlii sărbătorește Ziua Liceului. Vor fi organizate manifestări cultural-artistice și sportive (competiții, serbare școlară, simpozion de referate). La statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza ( creație a fostului profesor al școlii Paul Zipser ), va fi organizată o festivitate în colaborare cu Primăria Ploiești și Comenduirea Garnizoanei Ploiești, în cinstea Zilei Unirii. Sunt invitați și elevii școlii.

Ziua liceului Cuza

24.01.2007

Lansarea websiteului liceului Cuza

Pentru realizarea unei mai bune comunicări între elevi și profesori, părinți și copii, am realizat un portal complex și simplu în același timp. Acesta conține toate informațiile despre Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Ploiești, prezentându-se într-o formă ușor accesibilă. Navigare plăcută !
23.01.2007

Serbarea de Crăciun

Vineri, 22 decembrie, va avea loc în holul principal serbarea de Crăciun. Se vor cânta colinde, se vor înscena piese de teatru și vor fi și alte surprize pentru a simți din plin spiritul sărbătorilor de iarnă.

Serbarea de Crăciun

22.12.2006

Organizarea „Balului Crăciunițelor”

Astăzi la ora 19:00 va avea loc balul de Crăciun în Club Ice. Clubul este rezervat excluv pentru elevii din Liceul Cuza. Intrarea se face pe baza carnetului de elev sau a legitimației și a invitatiei, care costă 5 RON. Vor avea loc concursuri pentru „Miss Craciunita” și „Miss Popularitate”. Distracție plăcută !
21.12.2006

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare