Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Ziua Pământului 2009

    Astăzi, 22 aprilie 2009, elevi ai claselor de gimnaziu și liceu au desfășurat o activitate dedicată Zilei Pământului. Activitatea a constat în organizarea unei expozi ții de către elevii claselor gimnaziale și in prezentarea de către elevii de liceu a unor soluții pentru păstrarea unui Pămnt mai curat și mai primitor. Au participat d-na ing. Doina Gheorghe din partea Agenției pentru Protecția Mediului Prahova și Susan Safford, voluntar din Corpul Păcii, care colaboreaza cu agentia susmenționată.Puteți viziona albumul foto atașat la sectiunea"Despre noi/Galerie".

 

22.04.2009

Fundația TIMKEN se implică....

Fundația Timken-Ohio se implică în continuare în viața comunității școlare din liceul nostru. După finanțarea  proiectului de implementare  a unui sistem informatic complex cuprinzând sălile de clasă și toate laboratoarele din școală, pe 31 martie 2009, directorul general al TIMKEN –România, d-l Andy Dillon, a atribuit din partea fundației, o bursă de studii pentru 4 ani unei viitoare absolvente a liceului. Este vorba de Aurelia Vișan, elevă în clasa a XII-a F, care din toamna anului 2009 va studia la Universitatea Akron din Ohio.


 

01.04.2009

Echipa de baschet revine.........

In zilele de 20 - 22 martie 2009, s-a desfasurat la Giurgiu,  etapa zonala a Campionatului national scolar de baschet. Echipa de baschet -baieti a liceului nostru a.... spulberat (la scoruri astronomice) echipele similare din Slobozia si Giurgiu, calificandu-se pentru etapa nationala,  care se va desfasura in luna mai 2009. Felicitari componentilor echipei si antrenorului acesteia, prof. Florentina Pandeli!

25.03.2009

Olimpiada Nationala la Limba Engleza 2009

In perioada 2-9 februarie 2009, se desfasoara in Ploiesti, probele Olimpiadei nationale de limba engleza. Pentru proba din 4 februarie 2009, care necesita o dotare tehnica mai deosebita, a fost ales liceul nostru. Mentionam ca la faza nationala a olimpiadei participa  Miruna Gaman si Iulian Novischi, elevi ai clasei a IX-a B din liceul nostru. Tuturor participantilor le uram mult succes!

31.01.2009

24 Ianuarie 2009

Astazi, 24 Ianuarie 2009, elevii si profesorii scolii au sarbatorit  implinirea a 150 de ani de la Unirea Principatelor Romane, zi  care reprezinta si Ziua Liceului. Manifestarile care au avut loc intr-o atmosfera deosebita, au fost onorate de prezenta oficialitatilor judetului Prahova si ale municipiului Ploiesti dintre care enumeram: ing. Doru Nechiti - prefectul judetului, ing. Mircea Cosma - presedinte al CJ Prahova,  Andrei Volosevici - primarul municipiului Ploiesti,  ing. Sorin Chivu - senator. La manifestare a participat de asemenea si domnul Adrian Nastase,fost prim ministru al Guvernului Romaniei.

24.01.2009

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare