Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Premiul I la limba franceza

Reprezentanta liceului nostru Cătănescu Rebeca, din clasa a IX-a E filologie franceză bilingv, participantă la etapa națională a Olimpiadei de limba franceză, s-a clasat pe primul loc în urma unei riguroase evaluări a cunoștințelor. Concursul s-a desfășurat la Arad in perioada 13-17 aprilie.                                                                                                 

 

 

 

 

30.04.2009

Departamentul de Tehnologie al Universitătii București se prezintă...

      Elevii claselor a XII-a interesati de tehnologia informatiei s-au intalnit cu reprezentanti ai Departamentului de Tehnologie al Universitătii București. Acestia au prezentat planul de scolarizare si programele de studiu, modalitatea de admitere, posibilitatile de cazare si servire a mesei, taxele solicitate, etc.

29.04.2009

Intâlnire

O parte din elevii claselor a XII-a s-au întâlnit astăzi, 27 aprilie 2009, cu reprezentanții Universității de Petrol-Gaze din Ploiești care au promovat facultățile existente: economic-administrativ, stiinte si inginerie mecanica si chimica. Viitorii absolventi au adresat intrebari legate de mediile de admitere din anii anteriori, de posibilitatile de angajare la absolvire, de standardele de instruire existente in universitate.

 

27.04.2009

Ziua Pământului 2009

    Astăzi, 22 aprilie 2009, elevi ai claselor de gimnaziu și liceu au desfășurat o activitate dedicată Zilei Pământului. Activitatea a constat în organizarea unei expozi ții de către elevii claselor gimnaziale și in prezentarea de către elevii de liceu a unor soluții pentru păstrarea unui Pămnt mai curat și mai primitor. Au participat d-na ing. Doina Gheorghe din partea Agenției pentru Protecția Mediului Prahova și Susan Safford, voluntar din Corpul Păcii, care colaboreaza cu agentia susmenționată.Puteți viziona albumul foto atașat la sectiunea"Despre noi/Galerie".

 

22.04.2009

Fundația TIMKEN se implică....

Fundația Timken-Ohio se implică în continuare în viața comunității școlare din liceul nostru. După finanțarea  proiectului de implementare  a unui sistem informatic complex cuprinzând sălile de clasă și toate laboratoarele din școală, pe 31 martie 2009, directorul general al TIMKEN –România, d-l Andy Dillon, a atribuit din partea fundației, o bursă de studii pentru 4 ani unei viitoare absolvente a liceului. Este vorba de Aurelia Vișan, elevă în clasa a XII-a F, care din toamna anului 2009 va studia la Universitatea Akron din Ohio.


 

01.04.2009

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare