Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Bursa de valori educaționale 2009

    In perioada 11 - 15 mai 2009 se defășoară în Sala de sport a liceului,  Bursa de valori educaționale, ediția 2009. Participă cu prezentări colegiile, liceele și grupurile școlare din Ploiești  și localitățile învecinate. Sunt invitați elevii claselor a VIII-a din Ploiești si județ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.05.2009

Banchetul de absolvire al claselor a XII-a 2009

   In stațiunea Chayka de lângă Varna s-a desfășurat  în seara zilei de 9 mai, într-o atmosferă sărbătorească,  Balul absolvenților claselor a XII-a, promoția 2009. In timpul excursiei organizate în perioada 8-10 mai a mai fost vizitată pe lângă alte obiective și fosta reședință de vară a Reginei Maria din stațiunea Balcic.Iată-i pe viitorii absolvenți în holul hotelului Detelina din Chayka.

11.05.2009

Etapa județeană a Concursului

Liceul nostru a organizat împreuna cu Comisia județeana a Crucii Rosii, în data de 30 aprilie 2009, etapa județeana a concursului "Sanitarii pricepuți". Au participat 10 echipaje ale școlilor din Ploiești și din județ, care au sustinut o probă teoretică și una practică.

 

 

 

30.04.2009

Premiul I la limba franceza

Reprezentanta liceului nostru Cătănescu Rebeca, din clasa a IX-a E filologie franceză bilingv, participantă la etapa națională a Olimpiadei de limba franceză, s-a clasat pe primul loc în urma unei riguroase evaluări a cunoștințelor. Concursul s-a desfășurat la Arad in perioada 13-17 aprilie.                                                                                                 

 

 

 

 

30.04.2009

Departamentul de Tehnologie al Universitătii București se prezintă...

      Elevii claselor a XII-a interesati de tehnologia informatiei s-au intalnit cu reprezentanti ai Departamentului de Tehnologie al Universitătii București. Acestia au prezentat planul de scolarizare si programele de studiu, modalitatea de admitere, posibilitatile de cazare si servire a mesei, taxele solicitate, etc.

29.04.2009

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare