Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Stop violentei in sport!

Astazi, 4 noiembrie 2009, s-a desfasurat in Sala multimedia a colegiului, activitatea comuna organizata cu reprezentantii Gruparii mobile de jandarmi Ploiesti intitulata sugestiv "Stop violentei in sport!". Elevii claselor a XII-a au purtat un dialog util cu ofiterii prezenti la manifestare si au raspuns unui chestionar legat de modul de manifestare in calitate de suporteri pe arenele sportive.

04.11.2009

Semne bune anul are.......

        Abia a debutat anul școlar  și premiile încep sa curgǎ! La Concursul Național de Poezie "Iulia Hașdeu", desfǎșurat în luna octombrie a acestui an, eleva GEORGIANA CONSTANTIN din clasa a XII-a F a obținut premiul al II-lea, iar DATCU ELENA din clasa a XII-a E și-a adjudecat premiul al III-lea. Felicitǎri și succesul sǎ le urmǎreascǎ în continuare!

 

 

 

14.10.2009

A mai trecut o vacanță.......

Așadar, luni 14 septembrie 2009, elevii școlii, părinții, absolvenții mai noi sau mai vechi sunt asteptați la

ora 900, la COLEGIUL NATIONAL "ALEXANDRU IOAN CUZA", pentru deschiderea festivă a cursurilor. Chiar dacă

este prima zi de școală, toți elevii sunt rugați să poarte ținuta specifică școlii noastre.

Vă așteptăm!
 

09.09.2009

După 10 ani........

Foștii elevi ai clasei a XII-a A matematică-informatică, promoția 1999, s-au reîntâlnit după 10 ani de la absolvirea liceului. Bucuria revederii cu foștii colegi și profesori a fost urmată de "strigarea catalogului", când fiecare din cei de față a prezentat ce a realizat în anii de după absolvire. Le urăm sa aibă in continuare sănătate, noi realizări și ii așteptă la următoarele revederi.

05.06.2009

Șah.... la locul I

 George Miroiu din clasa a XI-a B matematică-informatică, a participat la OLIMPIADA NAȚIONALĂ  A SPORTULUI ȘCOLAR, proba ȘAH - secțiunea INVATAMANT LICEAL  și a obținut locul I. Competiția s-a desfășurat la Giurgiu în perioada 7-10 mai 2009. Felicitări!

 

12.05.2009

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare