Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Semne bune anul are.......

        Abia a debutat anul școlar  și premiile încep sa curgǎ! La Concursul Național de Poezie "Iulia Hașdeu", desfǎșurat în luna octombrie a acestui an, eleva GEORGIANA CONSTANTIN din clasa a XII-a F a obținut premiul al II-lea, iar DATCU ELENA din clasa a XII-a E și-a adjudecat premiul al III-lea. Felicitǎri și succesul sǎ le urmǎreascǎ în continuare!

 

 

 

14.10.2009

A mai trecut o vacanță.......

Așadar, luni 14 septembrie 2009, elevii școlii, părinții, absolvenții mai noi sau mai vechi sunt asteptați la

ora 900, la COLEGIUL NATIONAL "ALEXANDRU IOAN CUZA", pentru deschiderea festivă a cursurilor. Chiar dacă

este prima zi de școală, toți elevii sunt rugați să poarte ținuta specifică școlii noastre.

Vă așteptăm!
 

09.09.2009

După 10 ani........

Foștii elevi ai clasei a XII-a A matematică-informatică, promoția 1999, s-au reîntâlnit după 10 ani de la absolvirea liceului. Bucuria revederii cu foștii colegi și profesori a fost urmată de "strigarea catalogului", când fiecare din cei de față a prezentat ce a realizat în anii de după absolvire. Le urăm sa aibă in continuare sănătate, noi realizări și ii așteptă la următoarele revederi.

05.06.2009

Șah.... la locul I

 George Miroiu din clasa a XI-a B matematică-informatică, a participat la OLIMPIADA NAȚIONALĂ  A SPORTULUI ȘCOLAR, proba ȘAH - secțiunea INVATAMANT LICEAL  și a obținut locul I. Competiția s-a desfășurat la Giurgiu în perioada 7-10 mai 2009. Felicitări!

 

12.05.2009

Bursa de valori educaționale 2009

    In perioada 11 - 15 mai 2009 se defășoară în Sala de sport a liceului,  Bursa de valori educaționale, ediția 2009. Participă cu prezentări colegiile, liceele și grupurile școlare din Ploiești  și localitățile învecinate. Sunt invitați elevii claselor a VIII-a din Ploiești si județ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.05.2009

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare