Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

A venit Moșul...........Nicolae!

        Luni, 6 Decembrie s-a desfășurat în holul mare al colegiului serbarea dedicată primei sărbători din acest  început de iarnă - Sfântul Nicolae. Evenimentul, la care au participat elevi de gimnaziu și liceu, profesori și părinți, a fost organizat de elevii clasei a V-a B sub îndrumarea profesoarelor Oana Chelaru și Mirela Costache. Mai multe imagini pe www.liccuza.ro/Despre noi/Galerie/.

 

 

 

 

06.12.2010

Consiliul elevilor are un nou președinte

   

     De curând un nou președinte al Consiliului elevilor a fost ales. Toți candidații au realizat campanii și propuneri ce doreau să îi atragă pe elevi , dar numai unul putea fi norocosul câștigător. 

     După aproximativ  o săptămână de așteptare, elevii au putut vota președintele ce avea să îi reprezinte . Fiecare a fost liber să aleagă persoana candidată  favorită. După ce au votat, elevii au fost nevoiți să aștepte până ziua următoare pentru a vedea cine este noul președinte. 

     Voturile au fost numărate, și a doua zi au fost afișate rezultatele. Noul președinte era ales: Ciprian Neagu din clasa a X-a A, matematică-informatică. Unii au fost fericiți, alții mai puțin din pricina numărului de voturi depuse pentru candidatul învingător. 

Popa Constantin, Badea Lucian și Mureșan Andreea

Clasa a VII-a A

 

12.11.2010

Strasbourg, venim.......

         În perioada 22-26 septembrie 2010, un grup de 24 elevi din școala noastră, câștigători ai proiectului EUROSCOLA, se deplasează  la Strasbourg, la sediul Parlamentului European. Aici ei se vor întâlni, pe 24 septembrie, cu elevi care reprezintă  celelalte țări din Uniunea Europeană. Echipajul este însoțit de directorul colegiului prof. Rodica Popescu și de prof. Irina Săvuță.

                                                                                                                                                                                             Obreajan Dorian

22.09.2010

Deschiderea anului scolar 2010-2011

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2010-2011, va avea loc luni 13 septembrie 2010, începând cu ora 930, pe terenul de sport al școlii. Elevii colegiului sunt rugați să participe purtând ținuta specifică școlii noastre.

 

 

 

 

08.09.2010

Simpozionul "Energia - O nouǎ atitudine"

         Astǎzi, 14 aprilie 2010,. s-a desfǎșurat în Sala multimedia,  Simpozionul “Energia – O nouǎ atitudine”, cu sprijinul Agenției pentru Eficiențǎ Energeticǎ și Energii Regenerabile “AE3R Ploiești- Prahova”(www.ae3r-ploiesti.ro).      

         Evenimentul a avut drept scop informarea elevilor cu noile orientǎri în domeniul energiilor regenerabile și deprinderea unor bune practici în vederea economisirii energiei.In a doua parte a manifestǎrii elevii colegiului au prezentat lucrǎri proprii în care au punctat principalele forme de energie neconvenționalǎ, pentru.cele mai bune lucrǎri acordându-se din partea agenției, premii și diplome. Agenția pentru Eficiențǎ Energeticǎ și Energii Regenerabile a fost reprezentatǎ de un grup de experți energetici condus de directorul executiv ing. Bogdan Potlogia.

15.04.2010

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare