Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Sesiune de comunicări la fizică

      

            Vineri , 17 decembrie 2010, la Colegiul Național  “AL. I. CUZA” a avut loc sesiunea de comunicări științifice a elevilor.

          Sub genericul “ Din tainele și frumusețile fizicii”, un număr însemnat de elevi de la clasele de liceu au încântat auditoriul prin conținutul tiintific, originalitatea prezentării și tematica lucrărilor prezentate.

          Activitatea a reprezentat o excelentă ocazie pentru ca elevii să-și cunoască propria valoare, să gândească independent, să comunice eficient cu ceilalți și să încerce să se autodepășească.

          Întreaga activitate a fost organizată la standarde instrucționale și morale înalte.


 

 Pentru mai multe imagini vizitați www.liccuza.ro/Despre noi/Galerie/.

 

 

 

 


17.12.2010

A venit Moșul...........Nicolae!

        Luni, 6 Decembrie s-a desfășurat în holul mare al colegiului serbarea dedicată primei sărbători din acest  început de iarnă - Sfântul Nicolae. Evenimentul, la care au participat elevi de gimnaziu și liceu, profesori și părinți, a fost organizat de elevii clasei a V-a B sub îndrumarea profesoarelor Oana Chelaru și Mirela Costache. Mai multe imagini pe www.liccuza.ro/Despre noi/Galerie/.

 

 

 

 

06.12.2010

Consiliul elevilor are un nou președinte

   

     De curând un nou președinte al Consiliului elevilor a fost ales. Toți candidații au realizat campanii și propuneri ce doreau să îi atragă pe elevi , dar numai unul putea fi norocosul câștigător. 

     După aproximativ  o săptămână de așteptare, elevii au putut vota președintele ce avea să îi reprezinte . Fiecare a fost liber să aleagă persoana candidată  favorită. După ce au votat, elevii au fost nevoiți să aștepte până ziua următoare pentru a vedea cine este noul președinte. 

     Voturile au fost numărate, și a doua zi au fost afișate rezultatele. Noul președinte era ales: Ciprian Neagu din clasa a X-a A, matematică-informatică. Unii au fost fericiți, alții mai puțin din pricina numărului de voturi depuse pentru candidatul învingător. 

Popa Constantin, Badea Lucian și Mureșan Andreea

Clasa a VII-a A

 

12.11.2010

Strasbourg, venim.......

         În perioada 22-26 septembrie 2010, un grup de 24 elevi din școala noastră, câștigători ai proiectului EUROSCOLA, se deplasează  la Strasbourg, la sediul Parlamentului European. Aici ei se vor întâlni, pe 24 septembrie, cu elevi care reprezintă  celelalte țări din Uniunea Europeană. Echipajul este însoțit de directorul colegiului prof. Rodica Popescu și de prof. Irina Săvuță.

                                                                                                                                                                                             Obreajan Dorian

22.09.2010

Deschiderea anului scolar 2010-2011

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2010-2011, va avea loc luni 13 septembrie 2010, începând cu ora 930, pe terenul de sport al școlii. Elevii colegiului sunt rugați să participe purtând ținuta specifică școlii noastre.

 

 

 

 

08.09.2010

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare