Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Festivitatea de deschidere a cursurilor 2012-2013

 Festivitatea de deschidere a anului școlar 2012-2013, va avea loc luni 17 septembrie 2012,  la ora 930,  pe terenul de sport al școlii. Elevii colegiului, absolvenții  și părinții  sunt rugați să se prezinte incepand cu ora  900.

13.09.2012

CONTESTATII CONCURS TITULARIZARE!

           Eventualele contestații pentru notele obținute la proba scrisă se vor depune la Inspectoratul Școlar al Județului Prahova, în zilele de 7-8 august 2012, după afișarea rezultatelor.

03.08.2012

IN ATENTIA CANDIDATILOR LA CONCURSUL DE TITULARIZARE!

Joi, 2 august 2012, se desfășoară proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din Colegiul Național "Al. I. Cuza" Ploiești. Proba  începe la ora 10.00 și dureaza patru ore.
            Candidații vor fi prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la ora 800 și cel mai târziu la ora 900, înainte de a fi deschis plicul cu subiecte.

 

30.07.2012

Inscrierea candidatilor admisi in clasa a IX-a

COLEGIUL NAȚIONAL"AL. I. CUZA" PLOIESTI – PRAHOVA

     ROMANIA

Str. Trei Ierarhi nr.10, 100010

Tel/fax:+040344802070

liccuza@gmail.com

 

 

 

INSCRIEREA CANDIDAȚILOR

ADMIȘI IN CLASA A IX-A

 

 

PROGRAM DE INSCRIERE

 

LUNI –VINERI  între orele 900 - 1500

în perioada 16 – 26 iulie 2012

 

 

 

ACTE NECESARE:

 

·              FOAIA MATRICOLA V-VIII

·              ADEVERINTA CU MEDIA ADMITERE/ MEDIA V-VIII/MEDIA E.N./

·              CERTIFICAT DE NAȘTERE COPIE LEGALIZATĂ

·              C.I. COPIE SIMPLA

·              FIȘA MEDICALĂ

·              DOSAR PLASTIC

·              FOLIE PROTECTOARE

 

NOTA. Nu se admit dosare incomplete

 

DIRECTOR,

PROF. RODICA POPESCU

13.07.2012

"Eco-Volunteer Citizenship"

Vineri, 28 Octombrie 2011, patru elevi ai Colegiului Național  “Alexandru Ioan Cuza” au fost participanți la proiectul "Eco-Volunteer Citizenship".

Proiectul presupune schimbul intercultural pe durata a 10 zile între participanții țărilor: Italia, Bulgaria, Turcia, Croația și România, fiecare țara desemnandu-și câte 5 reprezentanți.Aceștia sunt voluntari cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani , fiind motivați de ideea salvării mediului în care trăim.

 Cei prezenți acolo au participat la seri interculturale cu scopul de a învăța lucruri noi despre cultura, obiceiurile și tradițiile celorlalți participanți.

 Temele dezbătute au fost descoperirea unor noi modalități de a proteja natura și de a învăța diferența dintre ecologia practica și ecologia teoretică.

  Participanții au fost implicați în diferite activități prin care s-au cunoscut mai bine și au reușit să-și pună în practică abilitățile de comunicare în limba engleză. Printre aceste activități s-a numărat și “PhotoVoice”, acțiune ce presupunea găsirea unor mesaje pentru pozele realizate si selectate de participanți (fotografiile trebuiau să prezinte impactul asupra mediului din România).

Toți s-au declarat încântați de această activitate în care concurenții au fost stimulați atât din punct de vedere al imaginației cât și a lucrului în echipă.


 

 

 

 

31.10.2011

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare