Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Acțiuni umanitare - Decembrie 2012

Decembrie, prima luna de iarnă, dar în același timp și luna cadourilor și a bucuriei. Elevii C.N. « Al I. Cuza » n-au uitat să facă din această lună o perioadă magică.

Aceștia au fost implicați într-o serie de activități cu scop umanitar pentru a-i ajuta pe cei cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Serbarea de Crăciun a fost prima activitate în cadrul căreia, prin acțiunea » Nu te bucura singur de sărbători » s-au strâns fonduri pentru elevii din Cuza, cu rezultate foarte bune la învățătură. O altă activitate reprezintă o premieră pentru școala noastră «  Târgul de Crăciun » care s-a desfășurat timp de 3 zile și în cadrul căruia elevii au făcut prăjituri, au confecționat ornamente de brad și au adus diferite lucruri specifice sezonului pe care le-au vândut pentru aceleași cauze de binefacere.

            Catedra de religie în parteneriat cu diriginții claselor au adus un zâmbet și un gram de speranța pe fețele orfanilor din diferite centre de plasament din județ ( Ploiești, Urlați, Sinaia) prin hăinuțe, jucării, produse alimentare și donații financiare.

              Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în toate campaniile de anul acesta și să le urăm un sincer « Crăciun fericit » și « La mulți ani ! »

                                                                Sărbători fericite tuturor !

20.12.2012

Targul de Craciun

       Colegiul Național "Al. I. Cuza" are bucuria de a vă invita să luați parte la prima ediție a "Târgului de Crăciun" ce se va desfășura în perioada 17-18 Decembrie. Acțiunea este organizată de elevi, în parteneriat cu profesorii liceului nostru pentru a dovedi încă o dată că luna decembrie este luna bucuriei în care toți trebuie să ne bucurăm in egala masura de spiritul Crăciunului și de fericirea nașterii Domnului.
 
                              
Nu uitați că fericirea Crăciunului nu înseamnă doar să primești, ci și să dăruiești!


 

13.12.2012

BALUL BOBOCILOR 2012!

BALUL BOBOCILOR 2012!

Lume, lume!!!! Ȋncă nu ați aflat? Vineri, 16 noiembrie a fost sărbătoare mare! S-a desfășurat “Baaaalul.......Bobociloooor” ediția 2012. Dans, antren, distracție mare, toate culminȃnd, după probe de tot felul, cu alegerea celei mai frumoase fete și a celui mai arătos boboc.

                                                                                                                                                                       Obreajan Dorian

 

17.11.2012

Consiliul elevilor

       În urma voturilor exprimate de elevii liceului nostru, următoarele funcții din Consiliul Elevilor au fost ocupate de :

  •  Președinte: Avram Alexandru 
  •  Vice Președinți : Alexe Răzvan , Anca Alexe , Ionescu Mihai, Stafie Laura

       La ședința Consiliului Elevilor din data de  7 Noiembrie 2012 s-au ales directorii departamentelor din consiliu :

  •  Director Departament Concursuri școlare și extrașcolare: Toader Silvana (clasa X D) 
  •  Director Departament cultură , educație , programe școlare : Vlad Saulea (clasa X B)
  •  Director Departament Sport și Programe de Tineret : Stanciu Octavian (clasa IX D) 
  •  Director Departament Proiecte naționale / internaționale: Obreajan Dorian( XI E)
  •  Avocatul elevului: Bucur Anca (clasa X G) 

      Așteptăm propunerile voastre pe pagina de facebook a liceului : Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Oficial

 

10.11.2012

„SPUNE STOP VIOLENȚEI!”

ASOCIAȚIA TINERILOR DIN LICEUL NICHITA STĂNESCU „ATEENS” organizează în perioada 01 – 20.11.2012 Concursul Județean de afișe de sensibilizare „SPUNE STOP VIOLENȚEI!”, având ca temă violența domestică. La concurs sunt invitați să se înscrie liceeni cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani. Se vor acorda trei premii (premiul I, premiul II și pemiul III) și o mențiune constând în aparate foto, rama foto și memory stick. Lucrările, însoțite de fișa de înscriere, vor fi trimise pe adresa contact@asociatia-ateens.ro. Concursul se desfășoară în cadrul proiectului „Sunt liber să aleg!” – campanie de prevenire a violenței domestice în rândul tinerilor din județul Prahova și este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova. Partenerii proiectului sunt Inspectoratul Școlar Județean Prahova, Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Prahova, Centrul Județean de Resusre și Asistență Educațională Prahova, Asociația „Compassion&Care”.

Mai multe detalii pe pagina www.asociatia-ateens.ro.

 

31.10.2012

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare