Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Get Together Project

    În perioada 21-27 Octombrie , Rezekne, Letonia a fost locul de desfășurare al proiectului internațional “Get Together,  proiect în care a fost implicată și România prin echipa colegiului nostru (Obreajan Dorian, Dragomir Mihuț, Mehedințu Lavinia și Negoița Gabriela), coordonată de doamna profesoară  Vlăsceanu Andreea. Principală temă a proiectului a fost Consiliul Elevilor, dar s-au abordat și probleme legate de drepturile și îndatoriile elevilor din țările participante ( Polonia, Turcia, Letonia și România) .

     Participanții și-au promovat țările și culturile, așa cum au știut mai bine, prin prezentări, costume tradiționale, preparate culinare, muzică și jocuri tradiționale. Elevii au avut ocazia de a comunica în limba engleză și de a afla mai multe lucruri despre țările implicate în proiect. Îmbinând jocurile cu activitățile de echipă, organizatorii au dorit ca elevii să învețe prin activități practice ceea ce înseamnă egalitatea de șanse, lucrul în echipă și să spargă barierele și stereotipurile existente în societate.

28.10.2012

Medalie de argint la OLIMPIADA INTERNATIONALA DE GEOGRAFIE!

Absolventă  a promoției  2012 din Colegiul Național “Al. I. Cuza” Ploiești,  GĂMAN MIRUNA a obținut medalia de argint la OLIMPIADA INTERNAȚIONALA DE GEOGRAFIE, care s-a desfășurat în această vară la Köln - Germania. Rezultatul de excepție obținut de fosta noastră elevă este rodul studiului intens făcut încă din anii de gimnaziu, Miruna reprezentând  județul Prahova în fiecare an,  la etapa națională a Olimpiadei de Geografie.

O felicităm și îi urăm mult succes în cariera de studentă!

14.09.2012

Festivitatea de deschidere a cursurilor 2012-2013

 Festivitatea de deschidere a anului școlar 2012-2013, va avea loc luni 17 septembrie 2012,  la ora 930,  pe terenul de sport al școlii. Elevii colegiului, absolvenții  și părinții  sunt rugați să se prezinte incepand cu ora  900.

13.09.2012

CONTESTATII CONCURS TITULARIZARE!

           Eventualele contestații pentru notele obținute la proba scrisă se vor depune la Inspectoratul Școlar al Județului Prahova, în zilele de 7-8 august 2012, după afișarea rezultatelor.

03.08.2012

IN ATENTIA CANDIDATILOR LA CONCURSUL DE TITULARIZARE!

Joi, 2 august 2012, se desfășoară proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din Colegiul Național "Al. I. Cuza" Ploiești. Proba  începe la ora 10.00 și dureaza patru ore.
            Candidații vor fi prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la ora 800 și cel mai târziu la ora 900, înainte de a fi deschis plicul cu subiecte.

 

30.07.2012

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare