Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Balul Bobocilor 2013

Joi, 14 noiembrie 2013, cei mai “proaspeți”  liceeni din Cuza, au dat liber la distracție. A fost sărbătoare mare la….. “Balul Boboooocilor”.  Evenimentul , desfășurat în decorul restaurantului Plaisir din Ploiești, a fost însoțit de dans, antren, presărate cu numeroase surprize, care au culminat cu alegerea celor mai reprezentativi boboci: Miss și Mister Boboc. După derularea probelor specifice au fost declarați câștigători Elena Frîncu de la clasa a IX-a D științe ale naturii și Dan Ioniță de la clasa a IX-a G științe sociale.

 

15.11.2013

A V-a Ediție a ALIANȚEI COLEGIILOR CENTENARE DIN ROMÂNIA

       

In intervalul 7 – 9 noiembrie 2013, s-a desfășurat la Ploiești și Breaza, a V-a Ediție a ALIANȚEI COLEGIILOR CENTENARE DIN ROMÂNIA, activitate la care au participat 52 mari colegii din țară. Lucrările reuniunii au fost onorate de prezența academicianului Eugen Simion, de reprezentanți ai autorităților locale și ai Inspectoratului școlar al județului Prahova.La dezbateri au  participat  și reprezentanți ai elevilor din colegiile membre ale Alianței din județul Prahova, respectiv Colegiile Naționale “I. L. Caragiale”, “Al. I. Cuza” și Colegiul Militar Breaza.

11.11.2013

Pentru promovarea fotbalului prahovean!

 

Antrenorul Cosmin Contra, jucătorii și staff-ul echipei de fotbal FC PETROLUL Ploiești, au fost astăzi 1 noiembrie 2013, oaspeții Colegiului Național “Al. I. Cuza”. Activitatea este rezultatul unui parteneriat de promovare și susținere a fotbalului prahovean,  a unui comportament civilizat pe terenurile de sport.

In ovațiile celor prezenți pe terenul de sport al școlii, jucătorii și antrenorul lor au dat autografe elevilor și au distribuit gratuit cca. 1000 de bilete pentru meciul de fotbal de luni 4 noiembrie.

Îi felicităm pe jucători și antrenorul lor pentru ultimele rezultate din campionat și Cupa României și le urăm noi succese!

                                                                                                                                           Obreajan Dorian

 

01.11.2013

Performanțe prahovene la Infoeducație

In perioada 28 iulie - 3 august, în tabăra de elevi Gălăciuc din județul Vrancea, s-a desfășurat a XX-a ediție a etapei naționale a Concursului InfoEducație 2013, sub genericul "Life is a good algorithm" ,.

Din lotul județului a făcut parte și elevul Coman Adrian  din clasa a XI-a C de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza",  care a reușit să obțină locul II la secțiunea CISCO. Lotul elevilor prahoveni a fost însoțit de prof. Ana Maria Bălăjel.

18.09.2013

Deschiderea cursurilor pentru anul școlar 2013-2014!

    Începerea  cursurilor pentru anul  școlar 2013-2014, are  loc luni 16 septembrie 2013,  la ora 930.  Festivitatea  de deschidere se va desfășura pe terenul de sport al școlii. Elevii colegiului, absolvenții  și părinții  sunt rugați să se prezinte la locul de desfășurare începând cu ora  900.

 

12.09.2013

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare