Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Serbare de Crăciun 2014

 Sâmbătă, 6 decembrie, s-a desfășurat la Teatrul ”Toma Caragiu ” din Ploiești,  serbarea de Crăciun a Colegiului Național ”Alexandru Ioan Cuza”.

             Intrată deja în calendarul activităților educative , serbarea de Crăciun a adunat peste 200 de elevi talentați din colegiul nostru. Sub atenta îndrumare a doamnelor profesor   Lidia Cruceru, Cătălina Rădulescu , Gabriela Bîrleanu și Irina Catrinescu, copiii ne-au oferit un spectacol de excepție. Am ascultat colinde, am admirat dansul micilor majorete, evoluția perechilor de dansatori profesionști și am aplaudat, din tot sufletul actorii scenetei. În finalul acestui spectacol, doamna director le-a adresat câteva cuvinte de mulțumire tinerilor artiști și doamnelor profesoare coordonatoare și urarea de ”Sărbători Fericite” tuturor profesorilor, elevilor, și părinților din sala teatrului.
 
 
 
 
 
15.12.2014

"Si noi încercăm să te facem putin mai fericit"

 In data de 8 decembrie 2014 a fost lansat în cadrul școlii noastre proiectul educațional ”Si noi încercăm să te facem  puțin mai fericit”.

Detalii în secțiunea Proiecte unde puteți vizualiza posterul proiectului.

09.12.2014

Omagiu

   Astăzi ,5 decembrie 2014 ,se împlinește un an de la decesul domnului director adjunct prof. Ioan Lefter.

Elevii și profesorii școlii au păstrat un moment de reculegere în amintirea domniei sale.

Vă vom păstra mereu în suflet!

 

05.12.2014

Proiect Societatea Civică

 Mâine 3 decembrie 2014 se va desfășura în sala Multimedia o întâlnire a proiectului de educație școlară  pentru democrație ”România ,de la ”Europa Liberă”, la libertățile europene” .Invitat va fi domnul Liviu Tofan redactor la postul de radio ”Europa Liberă”.Proiectul se desfășoară sub îndrumarea domnulu profesor Eugen Prună.

02.12.2014

Campionatele mondiale de sah

 

Campionatele Mondiale de șah din Africa de Sud au fost o experiență interesantă , unică și extraordinară . Am muncit foarte mult ca să ajung acolo , am facut multe sacrificii dar a meritat din plin . Este un sentiment minunat să ajungi unde ți-ai propus și să observi că toata munca depusă la antrenamentele și concursurile din țară se valorifică . Peste câteva zile o să vă părăsesc din nou pentru Campionatele Europene de Șah din Georgia , Batumi . 

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără înțelegerea doamnelor profesoare ! 

Va multumesc din suflet ! 

21.10.2014

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare