Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

ANUNT ACTE STUDII

ACTELE DE STUDII SE ELIBEREAZA DE LUNI-VINERI INTRE ORELE 1100 - 1300

05.05.2015

Modele subiecte pentru admitere clasa a V-a

MODELE SUBIECTE PENTRU ADMITERE CLASA A V-A

Atașăm aici modele de subiecte date la examen în anii anteriori.

PENTRU DOWNLOAD SUBIECTE MATEMATICA CLICK AICI

PENTRU DOWNLOAD SUBIECTE LB. ENGLEZA CLICK AICI

29.04.2015

OLIMPIADA NATIONALA LA BIOLOGIE

 OLIMPICĂ NAȚIONALĂ, PENTRU A DOUA OARĂ

          Bianca Țenea, elevă în clasa a IX-a C a colegiului nostru, a reușit , pentru a doua oară, să câștige premiul I la faza națională a olimpiadei de biologie.
Încă din clasa a V-a , Bianca a dovedit cunoștințe deosebite la biologie, remarcându-se la concursul interjudețean ”George Emil Palade”. Ca și în clasa a VII-a, Bianca a obținut în această primăvară, cel mai mare punctaj atât la faza județeană cât și la faza națională a olimpiadei de biologie, de la Târgu Mureș. Chiar dacă a ales biologia, Bianca este un copil de 10 și la celelalte materii. Iubește limba engleză și speră să ajungă să studieze într-o universitate de prestigiu din Marea Britanie. Este un copil sensibil, cu suflet mare, modest și educat. Îi dorim o viață senină , liniștită, cu multe realizări minunate!
 
 
Prof. Matei Ozana
 
 
27.04.2015

Premiul I la Olimpiada Nationala de Limba Franceza

Premiul I sau Medalia de aur la Olimpiada Națională de Limbi Romanice, secțiunea limba franceză (Baia Mare, aprilie 2015) a fost obținută de eleva noastră, Irina Ioniță din clasa a XII-a E.
Pasiunea, perseverența și dăruirea ei au făcut-o să iși depășească rezultatele de anul trecut când a obținut medalia de bronz „Le francais c’est mon pays” sunt cuvintele ce îi ghidează învățarea și aprofundarea cunoștințelor de limbă, cultură, literatură și civilizație franceză, sunt vorbe ce o fac să vibreze și să respire „a la francaise”.
Felicitări Irina ! Ne mândrim cu tine !
Mult succes la Olimpiada Internațională.
 

Prof. Adelina Venete

17.04.2015

INFORMAȚII ARACIP

În perioada 2-3 aprilie 2015 s-a desfășurat  evaluarea externă pentru obținerea acreditării instituției .Au fost evaluați 43 de indicatori din care pentru  41 s-a obținut calificativul FOARTE BINE și 2 indicatori la care calificativul a fost EXCELENT.

15.04.2015

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare