Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

SUSPENDARE CURSURI 10 IANUARIE 2017

 Anunț important!

Suspendarea cursurilor în data de 10 ianuarie 2017
 

 

         Inspectoratul Școlar Judetean Prahova anunță că, în conformitate cu decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, cursurile se suspendă, în data de 10 ianuarie 2017, în toate unitățile de învățământ din județul Prahova.

 

 


DIRECTOR,
PROF. RODICA POPESCU
09.01.2017

Luna Plantării Arborilor 2016

 Voluntari în cadrul proiectului  național ”Luna Plantării Arborilor” 2016, 42 de elevi de la Colegiul Național ” Alexandru Ioan Cuza” Municipiul Ploiești, însoțiți de profesorii de biologie Matei Ozana și Stanciu Claudia, au participat sâmbătă, 19 noiembrie 2016, la o activitate de plantare pe Centrura de Est a orașului. Evenimentul a fost organizat de Club Rotary Ploiești și societatea Lukoil România, în cadrul Proiectului  Național ”Luna Plantării Arborilor”. Organizatorii au asigurat transportul voluntarilor și diplome de participare.

Pentru a putea vizualiza click aici

 

08.12.2016

Împodobirea bradului

 Luni ,5 decembrie2016,elevii claselor a VIII-a A,B și a- IX-a G îndrumate de doamna laborant de fizică Irina Sturm au împodobit bradul din holul reprezentativ al colegiului .Cu această ocazie directorul colegiului a oferit bomboane și portocale tuturor celor care s-au bucurat de frumusețea bradului. Bucuria sărbătorilor de iarnă va fi manifestată de elevii școlii și prin colindul tradițional.

Pentru vizualizare clic aici

08.12.2016

Eveniment mos Nicolae 2016

 Marți,6 decembrie 2016,sălile de clasă unde învață  elevii claselor a-V-a B și a-XII-a E au fost dotate cu mobilier nou.

La începerea programului școlar ora 7,15 elevii au fost surprinși de cadoul moșului Nicolae.Au tăiat panglica împreună cu directorul colegiului prof.Rodica Popescu ,diriginții prof. Iren Dumitru și Ionuț Nițu și administratorul Luminița Stroe.Bucuria a fost mare.Pentru vizualizare cick aici

07.12.2016

Moș Niculae 2016

 Elevi din clasele a-XII-a A,G,a-X-a D,G,a-XI-a G au susținutproiectul caritabil ”Dăruind vei dobândi” inițiat de doamna prof. Camelia Voicu.Elevul Radu Tudoroiu de la clasa a-X-a G împreună cu doamna profesoară a participat la activitatea desfășurată de elevii Școlii Profesionale Reviga la biserica Sf.Nicolae din satul Crunți com. Reviga județul Ialomița(200 Km de Ploiești).La final au oferit celor 23 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani darurile (rechizite școlare,dulciuri,fructe,jucării) pregătite de elevii colegiului și directorul colegiului prof.Rodica Popescu.

Pentru vizualizare click aici

07.12.2016

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare