Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

ISTORIE SI SOCIETATE ÎN DIMENSIUNE VIRTUALĂ - REZULTATE

ISDV2017 REZULTATE SOFT  pentru a putea vizualiza click aici

ISDV2017 REZULTATE WEB  pentru a putea vizualiza click aici

15.12.2017

ORDONANTA DE URGENTA NR. 95 - SOMAJ

 
ORDONANTA DE URGENTA Nr.95 pentru modificarea si completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si pentru modificarea Legii nr. 200/2006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale. pentru a o putea vizualiza click aici

 

14.12.2017

HOTARARE GUVERN Nr. 536 privind stimularea performantei scolare

 HOTARARE Nr. 536 privind stimularea performantei scolare inalte din invatamantul preuniversitar pentru a putea vizualiza click aici

14.12.2017

Balul Bobocilor clasa a V a

         Moș  Nicolae le a adus în dar elevilor de la clasele a V a A și a V a B de la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”  Municipiul Ploiesti un bal al bobocilor sărbatorit pe data de 7 decembrie 2017.

     Conducerea colegiului și cele două  doamne diriginte  împreună cu părinții elevilor au organizat în premieră  Balul Bobocilor  pentru cei mai mici bobocei  ai colegiului,elevii claselor a V a.

      Atmosfera a fost una de sărbatoare, petrecere, bucurie , voie  bună  ș i elevii și- au aratat talentele muzicale și de dans pe tot parcursul serii. Locația aleasă a fost una foarte elegantă  în apropierea Ploieștiului.

      Feedback ul primit în urma balului a fost unul pozitiv și evenimentul de anul acesta va fi deschizătorul unei frumoase tradiții ce va continua și în anii urmatori. Un colaj cu fotografii poate fi vizualizat aici.

10.12.2017

Prezentare Facultatea de Medicină veterinară

 Marti 5 decembrie 2017 s-a desfășurat în sala Multimedia prezentarea Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole București.

Au participat elevi ai claselor a XI aC și a XI a D.Câteva fotografii pot fi vizualizate aici

08.12.2017

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare