Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

Știri

Știri din anul școlar : după : crescător descrescător

Atelierul de Robotică

 ATELIERUL DE ROBOTICĂ  înființat la C.N.,,AL.I.CUZA ,, Municipiul Ploiești cu ocazia sărbătoririi zilei de 24 IANUARIE 2018 – zi cu dublă semnificație –

 ZIUA COLEGIULUI și ZIUA SĂRBĂTORIRII  UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE 

     Astăzi 23 ianuarie 2018 la C.N.,,AL.I.CUZA ” Municipiul Ploiești s-a deschis ATELIERUL DE ROBOTICĂ  pentru elevii colegiului , cu sediul la laboratorul de fizică.

    Dotarea atelierului cu 10 KITTURI DE ROBOTICĂ MAKEBLOCK și un LAPTOP în valoare de  9898,99 LEI se datorează sponsorului  firmei TEHNOINSTRUMENT IMPEX SRL cu sediul în strada Laboratorului nr. 31b Ploiesti, județul Prahova, reprezentaă de domnul director ROBERTINO CARAVIA .

   Elevii au primit acest dar cu multă bucurie, cu speranță în reusite și cu promisiunea că vor participa constant la activitatea atelierului și la concursurile ce se vor organiza pentru această secțiune.

   Echipa de profesori coordonatori va sprijini și incuraja elevii în această activitate care se va derula saptămânal extracurricular.

   Cu această ocazie îi mulțumim sponsorului , îl asigurăm că vom face posibil ca această activitate să se dezvolte și îi urăm succes în afaceri.

                              DIRECTOR: PROF. RODICA POPESCU

    Pentru vizualizarea foto de la activitatea de început click aici

23.01.2018

Revista Anotimpuri

 Privind spre viitor și învățând din trecut, cu ocazia zilei de 24 Ianuarie ,zi cu semnificație istorică deosebită sărbătorim ”Mica Unire” și ziua Colegiului Național ”Alexandru Ioan Cuza”,Municipiul Ploiești lansând  un nou număr al  revistei Anotimpuri .Ediția on line este disponibilă aici.

23.01.2018

Mobilitate 2018-2019

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5485 pentru a putea vizualiza documentul click aici 

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 3017 pentru a putea vizualiza documentul click aici

19.01.2018

ORDINUL NR. 3027_2018

 ORDIN pentru modificarea și completarea Anexei - Regulament - cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar la Ordinul ministrului educației naționale și cercetării științifice nr. 5079/2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar. 

Pentru a putea vizualiza documentul click aici

 

12.01.2018

Cupa Carrefour

 Săptămâna trecută, la Sala Polivalentă din Blejoi s-a disputat deja tradiționala Cupă Carrefour la minifotbal, destinată elevilor din liceele prahovene, competiția, ajunsă la ediția a IV-a, bucurându-se de un real succes.echipa Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” a ieșit învingătoare, în fața campioanei ediției precedente, formația Liceului „Anghel Saligny”, scor 2-1.Lotul echipei  C.N. „Alexandru Ioan Cuza”Municipiul Ploiești: Alexandru Stănescu, Denis Boari – Robert Stoica, Alexandru Crăciun, Cristian Licsandru , Valentin Dumitrache , Paulian Banu , Dragoș Mănescu, Eduard Costache , Andrei Udrea , George Diaconu , Gabriel Șerban . Profesor: Amalia Petre.Câteva fotografii pot fi vizualizate aici

20.12.2017

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare