Colegiul National Alexandru Ioan Cuza Ploiesti - Logo

ACTIVITATI EXTRACURRICULARE

             

ACTIVITATI EXTRACURRICULARE

  Joi,  18 septembrie 2014, elevii clasei a XII-a D din  Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” Municipiul Ploiești , însoțiți de doamna profesor de biologie Matei Ozana, s-au deplasat la sediul Mediurg pentru o lecție de acordare a primului ajutor. Doamna Gabriela Burlacu i-a inițiat pe inimoșii elevi în tainele acordării primului ajutor și în vederea participării la Flash mob-ul din data de 24 septembrie, din fața Casei Sindicatelor.

 

             Vineri, 19 septembrie 2014, elevii clasei a VIII-a B din Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” Municipiul Ploiești , însoțiți de doamna dirigintă Matei Ozana, au luat parte la lansarea oficială a proiectului  educativ ”Școala de Flori”.

Proiectul se adresează copiilor, tinerilor și adulților iubitori ai naturii, interesați de voluntariat, mediu și ecologie.Evenimentul a avut loc în prezența oficialităților prahoveni, în Sala Coloanelor din Palatul Culturii.

 

               Sâmbătă, 20 septembrie, un grup numeros de elevi din Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” Municipiul Ploiești, părinți ai acestora și profesori diriginți ( Isofache Cătălina, Gabriela Bîrleanu, Vlăsceanu Andreea și Matei Ozana), au participat la competiția sportivă de alergare, cu strângere de fonduri în scopuri umanitare, ”RUN FOR FUTURE”. Colegiul nostru a avut parte de o prezentare pe măsura participării ”elevii și profesorii din această instituție de educație și cultură , capabili de gesturi de solidaritate, cu credință, efort și implicare , ”își păstrează visele vii”. Evenimentul a fost organizat de Asociația ”Un strop de fericire”, cu care colegiul nostru desfășoară, în parteneriat, numeroase acțiuni caritabile.

 

22.09.2014
2134 vizualizări

CONTUL MEU

Nume utilizator :

Parola :

Ține-mă minte :

ȘTIRI

CONCURSURI / EXAMENE

CLASA A V-A

PROIECTE

Linkuri : Istoric | Resurse umane | Resurse materiale | Știri | Contact | Concursuri / examene | Forum | Webmail | Administrare